Welkom bij Eekwardo.nl

Eekwardo Schilderwerken is een jong, dynamisch bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers die staan voor vakmanschap en kwaliteit. Meedenken met de klant over onder andere kleuradvies, wandafwerking of een verouderd verfsysteem is een van onze speerpunten.

Eekwardo Schilderwerken is in 2002 opgericht door Michel Eeckhout en in eerste instantie als éénmanszaak gestart. Inmiddels is het bedrijf zodanig uitgegroeid en krijgen we diverse mooie opdrachten dat we met meerdere schilders werken. Desondanks blijft onze doelstelling om het bedrijf klein te houden om zo een superieure kwaliteit en hoge klanttevredenheid te kunnen garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons in de markt.

Onze schilders zijn vakbekwame schilders en hebben de diploma’s “Aspirant Gezel”, “Gezel” en/of “Leermeester” op zak. Sinds 2006 zijn we dan ook aangewezen als Erkend Leerbedrijf, waardoor we nu ook leerlingen op kunnen leiden tot goede schilders.

Zoals gezegd staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Onze vaste klanten weten dat inmiddels waardoor we al heel wat mooie projecten op onze naam hebben staan. Graag verwijs ik u voor enkele referenties naar de pagina “Projecten”. Dit is ook opgemerkt door de grossier Sikkens die ons aangeboden heeft deel te nemen aan het AF-erkende Sikkens HuisSchilderPlan®. Uiteraard lichten wij dit plan graag mondeling toe.

Blader gerust eens door de website van Eekwardo Schilderwerken en mocht u hierna nog vragen hebben en/of een vrijblijvende offerte wensen, dan zien wij uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Michel Eeckhout

HuisSchilderplan

Het HuisSchilderplan ® is een initiatief van firma Sikkens. Lees hierover meer op onze Website.

Renovatie

Een verbouwing, u begint van voor af aan, met de eerste (oude) steen. Eekwardo heeft aandacht voor elk detail.

MeerJaren Onderhoudsplan

Denkt u aan behoud van uw mooie schilderwerk, vraag dan naar ons meerjaren- onderhoudsplan.